Slijpservice

LogoSchaarslijpenLos.jpg

 Nieuws (Bron Magazine de Kapper)

Profiteer van de slijpkorting van Schaarslijpen.nl en geef je kappersschaar een tweede leven

Het slijpen van kappersscharen is een taak die niet iedere kapper uitvoert. Als reden om het niet te doen, wordt vaak aangegeven dat de schaar juist slechter knipt na een slijpbeurt. Mocht dat het geval zijn dan is er sprake van een slechte slijper, omdat het slijpen van een schaar juist de levensduur van deze kapperstool verlengd. Schaarslijpen.nl waarborgt een goede werking van een door hun geslepen schaar en geeft zelfs ‘slijp garantie’.

Zelfs flink beschadigde scharen krijgen een tweede leven dankzij een slijpbeurt van Schaarslijpen.nl. Het slijpen van een schaar bestaat uit vele handelingen en vereist precisie. Als een bepaalde handeling te kort of te lang wordt uitgevoerd kan dit nadelige gevolgen voor de schaar hebben.  De experts van Schaarslijpen.nl weten hoe ze tot het beste resultaat kunnen komen. Of het nu om Japanse of Europese scharen gaat, maakt niet uit: het bedrijf brengt deze kapperstools weer in topconditie.

Bij Schaarslijpen.nl wordt een schaar meestal dezelfde dag geslepen als deze binnenkomt. Houd echter wel rekening met de verzendtijden van PostNL en ga ervanuit dat je de schaar een week moet missen. Bij deze editie van De Kapper is een envelop van Schaarslijpen.nl toegevoegd, waarin je meerdere scharen die een slijpbeurt nodig hebben kunt stoppen. Op deze envelop staat een antwoordnummer, waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen. 

Schaarslijpen.nl berekent ook geen verzendkosten voor het terugsturen. Kortom je hoeft geen verzendkosten te betalen, ook niet op uw factuur die je ontvangt bij het terugsturen van kappersscharen. Vergeet niet om je adresgegevens toe te voegen voor de retourzending van u kappersschaar of -scharen. Gun je kappersschaar een tweede leven en profiteer als nieuwe klant van 25 procent korting op op de gehele eerste factuur. 

 

25% korting op het slijpen voor nieuwe klanten!

 

FotoEnveloppe_1.jpg

Uw kappersscharen, met een week weer in huis (1 a 2 dagen bij de slijperij, de rest verzendtijd PostNL).

 Keuzes om uw kappersscharen te slijpen:

 

 1. Vraag onze gratis slijpenveloppe aan, klik hier

  U krijgt deze gratis opgestuurd. U doet uw kappersscharen in de enveloppe, geen postzegels nodig. Deze afgeven bij een PostNL agentschap, vraag om een track & trace code. Rechtstreekst in de brievenbus doen, is op eigen risico. Aangetekend verzenden is een nog veiligere optie.

 2. Wilt u uw kappersscharen zelf met een eigen enveloppe of doos(je) opsturen kan dat na het volgende adres:

  Schaarslijpen
  Antwoordnummer 316
  3300VB
  Dordrecht
 3. U kunt ons bezoeken in Zwijndrecht, Stationsweg 41 (tegenover treinstation, aan de winkelzijde), om uw kappersscharen laten slijpen. U kunt hierop wachten. Dit graag op afspraak, zodat u niet voor een dichte deur staat. Tel: 078-6311378 

Prijzen:
 • Polijsten kappersschaar 16,-
 • Standaard kappersschaar : 25,-
 • Coupe schaar : 25,- 
 • Convex kappersschaar : 30,- 25,-
 • Japanse kappersscharen 30,- 25,-

Verzendkosten binnen Nederland 4,75  Bij meer dan 1 schaar slijpen geen verzendkosten.

Verzendkosten buiten Nederland, berekenen wij pakketkosten voor betreffend land. 

Prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.

  

Kappersscharen bij voorkeur met een elastiekje of plakbandje beide oogjes aan elkaar plakken. Dit om de kappersschaar en de enveloppe niet onnodig te beschadigen tijdens het verzenden. Voeg uw adres gegevens bij voor verzending en factuur. Email bijvoegen als u de factuur digitaal wilt ontvangen. Versturen van uw scharen is op eigen risico.

 

Vakkundig ✓ Snel ✓ 100% Garantie ✓  Prijs vanaf 16,- ✓  Betaling achteraf op factuur

Mocht u niet tevreden zijn over het slijpwerk, heeft u hier slijp garantie op. Hier kunt u gebruik van maken, tot twee weken na factuur datum. Neem daarvoor contact met ons op.